Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΜΕΡΟΣ 10ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Μήπως μπορείτε να διακρίνετε κάποιες ομοιότητες, μεταξύ των παρακάτω δυο εικόνων (SUPERMAN-DAVID);;; Π.χ. το τεντωμένο δεξί χέρι, η θάλασσα, το κτήριο πυραμίδα δεξιά!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον “γκαφατζή” Κλαρκ Κεντ (η μυστική ταυτότητα του Superman)!!!Ενδιαφέρον έχει το γεγονός, ότι ο ..Superman, παρόλο που σαν Κλαρκ Κεντ, διαθέτει μια απλή μεταμφίεση (γυαλιά και διαφορετικό χτένισμα), δεν μπορούν ούτε και οι πιο κοντινοί του συνεργάτες, να τον ..αναγνωρίσουν!!!
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν (όπως και στην περίπτωση Superman-Κλαρκ Κεντ), ότι πολλές φορές, τα μεγαλύτερα μυστικά κρύβονται σε κοινή θέα!!!
Ο Αντίχριστος λοιπόν (όπως μας αναφέρουν και οι Άγιοι Πατέρες της Χριστιανικής Εκκλησίας), θα είναι ουσιαστικά ένα ορατό πρόσωπό, το οποίο για κάλυψη θα χρησιμοποιεί (τουλάχιστον αρχικά) το προσωπείο του καλού πολίτη “Κλαρκ Κεντ” που θα φέρει (μέσω νέων ιδεών) μια νέα (ψεύτικη) ελπίδα σε μια ταλαιπωρημένη (από πολλά προβλήματα) ανθρωπότητα!!! Ο Αντίχριστος όταν θα δείξει και επίσημα το αληθινό πρόσωπό του (ψευτοθεός-“Superman”), θα είναι ήδη πολύ αργά για την όποια αντίσταση, αφού θα ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του Παγκόσμιου Πολιτικού Συστήματος και πολλοί άνθρωποι θα έχουν λάβει ήδη το Σφράγισμά του (φανερά ή καλυμμένα ο αριθμός 666, στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον “γαλαζοαίματο” David (Mayer) de Rothschild, ο οποίος φοράει και ένα ..κόκκινο πουκάμισό!!!Μήπως μπορείτε να διακρίνετε κάποιες μικρές ομοιότητες με την παρακάτω φωτογραφία (π.χ. 5+1 άτομα –πάνω και κάτω εικόνα, ήλιος, κ.λπ.);;;

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε το “παιδί” Μάγος Harry Potter (HP= Hewlett-Packard;;;)!!!Κατά το ..φανταστικό σενάριο της ταινίας, Ο μικρός Μάγος Harry Potter ζει στο ..Λονδίνο και σπουδάζει σε ένα “Μαγικό” ..κολέγιο της Αγγλίας!!! Ένα από τα μαθήματα που διδάσκετε είναι τα μαγικά ..βότανα!!!
Άραγε να είναι τυχαίο, ότι και ο ..David ασχολήθηκε με τα βότανα (κατέχει προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου);;;

Στην παρακάτω φωτογραφία (από την αφίσα της ταινίας Superman 2) διακρίνετε στο βάθος τους Δίδυμους Πύργους, που ως γνωστών χτυπήθηκαν από τρομοκρατικό χτύπημα, (11-9-2001) πολλά χρόνια αργότερα από την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας!!!Αν παρατηρήσετε προσεκτικότερα την παραπάνω φωτογραφία, θα δείτε ότι πίσω από τους Δίδυμους Πύργους, υπάρχει μια μεγάλη εστία φωτιάς, η οποία ετοιμάζετε να “καταβροχθίσει” τους διπλούς πύργους!!!
Ο Superman, αφήνει πίσω του την φωτιά (κάψιμο του παλαιού Χριστιανικού κόσμου) και ατενίζει το μέλλον, πετώντας πάνω από την θάλασσα (Νερό=ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)!!!

Στη Νέα Υόρκη, που υπήρχαν οι Δίδυμοι Πύργοι (πριν καταστραφούν), υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ (νησί του Μανχάταν), στο οποίο θα λάβει το πολιτικό χρίσμα ο Αντίχριστος..
Η καταστροφή των Δίδυμων Πύργων ήταν ουσιαστικά μια θυσία, που σηματοδότησε το ξεκίνημα της (φανερής πλέον) εγκαθιδρύσεις της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Αντίχριστο σύστημα 9-11-2001) αλλά και την μελλοντική εμφάνιση του Νέου Πολιτικού Ηγέτη (Αντίχριστος) στο κεντρικό βήμα των Ηνωμένων Εθνών!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα γραφεία του ΟΗΕ στην Ευρωπαϊκή ήπειρο (Γενεύη, της Ελβετίας), στα οποία απασχολούνται 1500 υπάλληλοι και εκτιμούμε ότι εκεί, ο ..David θα περνάει τον περισσότερο καιρό του, σαν Παγκόσμιος Πολιτικός Ηγέτης!!!Καλό είναι να αναφέρουμε ότι στην πόλη της Γενεύης πραγματοποιείτε, εδώ και πολλά χρόνια, το μεγαλύτερο τεχνολογικό πείραμα του κόσμου- το πασίγνωστο πείραμα του CERN!!! Μέσα από αυτό το πείραμα, ανακαλύφτηκαν πολλές νέες τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στην αναβάθμιση του Διαδικτύου (αύξηση της ταχύτητας, κ.λπ.)!!!
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι, ο αληθινός σκοπός της δημιουργίας του Διαδικτύου, από την Σατανική Ελίτ των Διεθνών Τραπεζιτών, είναι η σταδιακή καταχώρηση κάθε πληροφορίας μέσα σε αυτό (από πολίτες και κράτη) και η μετέπειτα εκμετάλλευση αυτών των πληροφοριών προς όφελός τους!!!
Το Διαδίκτυο ξεκίνησε αρχικά σαν στρατιωτική εφαρμογή από τον Αμερικάνικο στρατό και εξελίχθηκε μετέπειτα, από έρευνες Αμερικάνικων και Αγγλικών πανεπιστημίων (χρηματοδοτούμενες από τους
Illuminati), για να καταλήξει στην σημερινή του μορφή!!!
Άραγε να είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο ..David de Rothschild σπούδασε Προγραμματιστής Η/Υ και ξεκίνησε την επίσημη δράση του, μέσα από το Διαδίκτυο (Internet), δημιουργώντας (το 2005) την ιστοσελίδα Οικολογική Περιπέτεια (Adventure ecology);;;

Στο πρώτο μέρος της ταινίας Matrix (η οποία γυρίστηκε στην Αυστραλία), ο ήρωας της ταινίας Νίο, ζει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα (Σύστημα-Δίκτυο Matrix), στην οποία εργάζεται σαν ..Προγραμματιστής Η/Υ στον ουρανοξύστη μιας πολυεθνικής εταιρίας!!!
Ξαφνικά, ο Νίο (με την βοήθεια μιας ομάδας “αφυπνισμένων” ατόμων) ξεφεύγει από τον ψεύτικο κόσμο του MATRIX (τον οποίο υποτίθεται, ότι έχουν κατασκευάσει νοήμων μηχανές, με σκοπό την αιχμαλωσία του ανθρώπινου γένους) και συνειδητοποιεί ότι είναι ο “Εκλεκτός” που θα σώσει την μοναδική πόλη (με αληθινούς ανθρώπους), με την ονομασία Zion (Σιών)!!!
Ο Νίο, στην ουσία, δεν πολεμάει το Δίκτυο MATRIX, αλλά γίνετε μέρος αυτού του Δικτύου και προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του (αποκτάει τον θαυμασμό των υπόλοιπων ανθρώπων, οι οποίοι τον αποκαλούν “ο Εκλεκτός”, δηλαδή ο Μεσσίας)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον “Εκλεκτό” Νίο, ο οποίος (ευρισκόμενος μέσα στον εικονικό κόσμο του Δικτύου MATRIX), αποκτάει απίστευτες ιδιότητες, σε σημείο που να μπορεί να παγώσει τα πυρά (τις σφαίρες), των εικονικών εχθρών του, στον αέρα!!!Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον σούπερ ήρωα ΒΑΤΜΑΝ (ο άνθρωπος-νυχτερίδα)!!! Ο ..πλούσιος (φιλάνθρωπος) εργένης, που φορώντας την πανοπλία του, μετατρέπετε στον Σκοτεινό Ιππότη, διώκτη του εγκλήματος, ο οποίος, βάζει ΤΑΞΗ στο ΧΑΟΣ, της πόλης Γκόθαμ Σίτι (που συμβολίζει ευρύτερα την ανθρωπότητα)!!! Ο BATMAN, στην ουσία, συμβολίζει τον ίδιο, τον Διάβολο (φαίνονται ξεκάθαρα και τα κέρατά του)!!!Στο τελευταία ταινία “Batman Begins”,o Batman (που τον υποδύεται ο ηθοποιός Christian Bale) πολεμάει μια ..μυστική σκοτεινή οργάνωση (στην οποία άνηκε και ο ίδιος, κατά το παρελθόν), η οποία θέλει να καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την αφίσα (μιας, από τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών) της ταινίας ”AVATAR”, του σκηνοθέτη James Cameron!!!Η υπόθεση της ταινίας (η οποία έκανε την πρεμιέρα της, στο Λονδίνο, στις 10 Δεκεμβρίου του 2009) έχει να κάνει με μια πολυεθνική εταιρία, η οποία προσπαθεί να εξορύξει ένα ακριβό ορυκτό, από το έδαφος μιας δασώδους περιοχής, που βρίσκετε στον πλανήτη Pandora!!! Στην συγκεκριμένη (δασώδες) περιοχή όμως, ζει μια ανθρωποειδή φυλή (παγανιστών) εξωγήινων, που στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της εταιρίας, έτσι λοιπόν η εταιρία αναγκάσετε να στείλει στρατό για να ελέγξει την συγκεκριμένη περιοχή!!!
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας (τον υποδύεται ο ηθοποιός Sam Worthington), ξεκινάει σαν ένας στρατιώτης της ..Εταιρίας, ο οποίος όμως, στην πορεία, αλλάζει στρατόπεδο και συμμαχεί με τους ντόπιους κάτοικους (εναντίων της εταιρίας) και γίνετε μέρος της φυλής τους!!!
Μήπως σας θυμίζει κάτι, το σενάριο της ταινίας;;;
Πιο είναι (στην πραγματικότητα) το μεγαλύτερο Δάσος του πλανήτη μας, που έχει πάθει (εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια) μεγάλη οικολογική καταστροφή, κυρίως λόγω των εξορύξεων πετρελαίου από τις διεθνείς εταιρίες πετρελαίου;;; Μα φυσικά, το Δάσος του Αμαζονίου!!!
Ποιος ήταν αυτός, που το 2007 ταξίδεψε στο Εκουαδόρ ή Ισημερινός (που βρίσκετε μεγάλο τμήμα του Δάσους του Αμαζονίου) και με το ρεπορτάζ του, υπερασπίστηκε τον δίκαιο αγώνα των ντόπιων κατοίκων, εναντίων των πετρελαϊκών εταιριών;;; Ο David (Mayer) de Rothschild!!! (για αυτήν την Αποστολή του ..David, έχουμε ήδη αναφερθεί στο ΜΕΡΟΣ 6ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)


Αβατάρ (Avatar) ονομάζονται, από την Ινδουιστική θρησκεία, οι θείες ενσαρκώσεις ανώτερων όντων ή του Υπέρτατου Όντος (Θεού) στη γη. Για παράδειγμα ο Βισνού, ο Σίβα, ο Γκανέσα θεωρείται ότι έρχονται ή έχουν έλθει στη γη με μορφή Αβατάρ. Αντίστοιχα ο Χριστός και ο Μωάμεθ περιγράφονται, από Ινδουιστές, ως Αβατάρ!!!
Ουσιαστικά, ο “Avatar” είναι ο αναμενόμενος, από τους Νεοεποχίτες, Μεσσίας (Αντίχριστος)!!!


Στην παρακάτω ταινία βλέπετε τον ..γαλαζοαίματο πρωταγωνιστή της ταινίας “AvatarΤα λέμε σύντομα, με περισσότερα στο επόμενο ΜΕΡΟΣ 11ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα, φίλε Vendeta!!!

    δες το παρακάτω βίντεο (στο YOUTUBE) με τίτλο :

    United Nations Environment Programme (UNEP) talks with the Plastiki

    http://www.youtube.com/watch?v=oZHeWf54a6s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες πώς το φέρνουν λίγο λίγο το θέμα μέσω του ΟΗΕ; Και πόσα ακόμη έχουν βάλει στόχο και υλοποιούν τη στιγμή που ο πολύς κόσμος ούτε καν τα υποψιάζεται. Συνέχισε το έργο σου. Ακόμη κι αν η εικασία σου για τον DAVID δε βγει αληθινή, ξέρεις πολύ καλά ότι έκανες το ταξίδι -το πολύ δύσκολο ταξίδι οφείλω να ομολογήσω- μέσα από τέτοιας λογής και βάθους μελέτη. Σε ευχαριστούμε. Το ιστολόγιο το έχω συστήσει σε 2-3 καλούς μου φίλους. Περιμένουμε όλοι το επόμενο αφιέρωμα. Ο Θεός να σε δυναμώνει.
    Με αγάπη Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε παρακάτω, το αφιέρωμα από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα",για τον ..David :

    (σε PDF μορφή)
    http://www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/283bf.pdf

    (σε προβολή HTML)
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:qH9qBPA4BhoJ:www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/283bf.pdf+http://www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/283bf.pdf&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

    (κείμενο)
    http://www.protothema.gr/bigfish/article/?aid=75762

    ΑπάντησηΔιαγραφή