Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΡΟΣ 11ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε έναν άλλο υπερήρωα, τον Iron Man (ο ατσαλένιος άνδρας)!!! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..πλούσιο εργένη Tony Stark (τον υποδύεται ο ηθοποιός Robert Downey Jr), ο οποίος φορώντας μια (εξελιγμένη τεχνολογικά) μεταλλική πανοπλία, που δημιούργησε ο ίδιος, μεταμορφώνετε στον Iron man (Ατσαλένιο άνθρωπο)!!!Η στολή του Iron Man (όπως είδαμε και στην παραπάνω φωτογραφία) έχει κόκκινη χρώμα (Roth)!!! Στη δεύτερη ταινία (Iron Man 2), o Iron Man (Roth), για να νικήσει τους κακούς, συνεργάζεται με έναν Μυστικό Κυβερνητικό Οργανισμό, που έχει δημιουργηθεί από τον ..πατέρα του ..Tony Stark, και που ονομάζετε “ΑΣΠΙΔΑ” (SHIELD)!!! Η συμμαχία αυτή (δηλαδή Iron Man + ΑΣΠΙΔΑ) μας δίνει το όνομα : (Roth + Shield) =Rothschield = Rothschild (Κόκκινη Ασπίδα)!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..Tony Stark!!!Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David!!!Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο : Iron Man 2 Trailer (OFFICIAL)

Από την πρώτη κιόλας στιγμή του παραπάνω βίντεο, βλέπουμε το Αμερικάνικο Καπιτώλιο, το οποίο αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε ότι το κυρίως κτήριο μαζί με τον χώρο του προαυλίου σχηματίζουν συμβολικά ένα σφυρί!!! Ταυτόχρονα, ακούτε και τον ήχο που κάνει το σφυρί χτυπώντας στο έδρανο!!!
Στη συνέχεια (του βίντεο) και αφού έχουμε δει ήδη (συμβολικά) το όπλο του Αντίχριστου (Σφυρί= όπλο του Θεού Thor που αντιπροσωπεύει την Δικαιοσύνη, την Δύναμη, την Εξουσία , τον Πόλεμο, κ.λπ.) βλέπουμε και τον κάτοχο του σφυριού (Tony Stark=Αντίχριστος), ο οποίος, απευθυνόμενος προς το κοινό, αναφέρει ότι θα φέρει την παγκόσμια Ειρήνη (μέσω της τεχνολογίας του)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία (από την πρώτη ταινία Ironman) βλέπετε τον ..Tony Stark να σφυρίλατεί το μέταλλο, με το οποίο δημιουργεί την αρχική του στολή!!!(αριστερά, διακρίνετε το σφυρί πάνω στο αμόνι)Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το κοινοβούλιο του Ισραήλ, το οποίο κατασκεύασε και δώρισε η οικογένεια Rothschild στο Ισραηλινό κράτος!!! Το σχήμα των κτηρίων σχηματίζουν ένα σφυρί!!! Στην άκρη της ταράτσας διακρίνετε και μία πυραμίδα!!! Γενικότερα, το παρακάτω κτήριο είναι γεμάτο (εντός και εκτός) με Μασονικούς συμβολισμούς και κατ’ επέκταση με Σατανικούς συμβολισμούς!!!Ο Ironman (όπως και ο Superman) συμβολίζει τον ατρόμητο, αλλά και συνάμα Παγκόσμιο Ηγέτη, που θα κυβερνήσει με Ατσάλινη πυγμή την ανθρωπότητα!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την πιο εξελιγμένη στολή του Ironman!!! Το αρχικό φωτεινό δακτυλίδι στο στήθος, έχει αντικατασταθεί με μια φωτεινή πυραμίδα που κοιτάει προς τα κάτω!!! Στο κράνος (στην εσοχή με την κύρια μάσκα) ξεχωρίζουν τα κέρατα!!!Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τον ..Ironman, ο οποίος ανέρχεται μέσα από τα έγκατα της Γής!!!Η φωτιά σχηματίζει ένα Τρίγωνο, που έχει κατεύθυνση προς τα πάνω, σε αντίθεση με το φωτεινό Τρίγωνο της στολής (στο στήθος) που “κοιτάει” προς τα κάτω!!! Αν ενώσετε τα δύο αντίθετα τρίγωνα, τότε σχηματίζετε το Αστέρι του ..Δαβίδ, σύμβολο του Σιωνισμού, αλλά και της οικογένειας Rothschild!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ..Tony Stark να οραματίζεται (σε μια μακέτα) το νέο τεχνολογικό μοντέλο ανάπτυξης που θέλει να φέρει στην ανθρωπότητα!!!Χρήσιμο είναι να αναφέρουμε ότι ο ..Tony Stark κληρονόμησε την “κακιά” πολεμική βιομηχανία του πατέρα του, και την μετατρέπει σε μια βιομηχανία νέων τεχνολογιών, χρήσιμων για το γενικό καλό της ανθρωπότητας!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την (Αγγλίδα) ηρωίδα Lara Croft (η οποία αντιπροσωπεύει την θηλυκή πλευρά του Αντίχριστου)!!! Στην ζώνη της, διακρίνουμε το σύμβολο της νεκροκεφαλής!!! Το σύμβολο αυτό, το έχουμε δει και στην ζώνη του ..David (νεκροκεφαλή με οστά)!!!Το σενάριο της αρχικής ταινίας Tomb Raider-Lara Croft, μας περιγράφει την περιπετειώδη ζωή της ..εργένισσας, ..γαλαζοαίματης (Λαίδης) Lara Croft, η οποία ζει σε ένα ..κάστρο στην ..Αγγλία και προσπαθεί να σταματήσει την μυστική οργάνωση των Illuminati, οι οποίοι προσπαθούν να κυβερνήσουν τον πλανήτη, ελέγχοντας τον χρόνο!!! Ενδιαφέρον έχει, το ότι ο πατέρας της ..Lara Croft υπήρξε ανώτατο μέλος της οργάνωσης των Illuminati!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την ..Lara Croft, η οποία (στις περιπετειώδεις εξορμήσεις της, στην φύση) κουβαλάει συχνά, ένα σακίδιο στην πλάτη της!!!Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι οι οπαδοί του Εωσφόρου (Σατανά) τον περιγράφουν και με γυναικεία ονόματα όπως Ίσις, Αφροδίτη, κ.λπ.!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το άγαλμα του Baphomet (Satan), το οποίο έχει στήθος γυναίκας και γεννητικά όργανα άνδρα!!! Στις Μασονικές Στοές τον αποκαλούν Μ.Α.Τ.Σ (Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος)!!! Στην παρακάτω εικόνα παρατηρείτε επίσης την ομοιότητα (στο στήσιμο) του αγάλματος του Baphomet, με αυτό, του αγάλματος του George Washington!!! Παρατηρούμε ότι ο Baphomet έχει επίσης, πόδια και κεφάλι Τράγου, φτερά Αγγέλου και τέλος, μια αναμμένη Δάδα στο κεφάλι του!!!
Η Δάδα (όπως οι ακτίνες του Ηλίου, η αστραπή που φωτίζει τον σκοτεινό ουρανό, κ.λπ.) συμβολίζει (κατά την εωσφορική λογική) το “φώς” που φέρνει ο Εωσφόρος (Σατανάς) στην ανθρωπότητα (Νέα Εποχή)!!!

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλα παραδείγματα προβολής του ψευτομεσσία μέσω των ταινιών (π.χ. James Bond, ο Κύκλος των Χαμένων ποιητών, X-men , Percy Jackson & the Olympians, Χαϊλάντερ, ο Πόλεμος των Άστρων, ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, Merlin, Βασιλιάς Αρθούρος, , Captain America, Prince of Persia, Ρομπέν των Δασών, National Treasure, Gost Raider, οι Πειρατές της Καραϊβικής, κ.λπ. ) κρίνουμε όμως ότι αναφέραμε ήδη αρκετά (από τις ταινίες, με τους περισσότερους συμβολισμούς) για να έχετε μια καλή εικόνα της όλης κατάστασης!!!

Για το τέλος, αφήσαμε την ταινία ..THOR που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της, στις 6 Μαΐου του 2011!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..Thor, τον Θεό του Κεραυνού!!!Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..Thor (τον υποδύεται ο ηθοποιός Chris Hemsworth) μαζί με τον πατέρα του Odin, βασιλιάς της μυθικής Άσγκαρντ (τον υποδύεται ο πασίγνωστος ηθοποιός Anthony Hopkins)!!!Δείτε το Τρέιλερ της ταινίας Thor (από το YouTube) με τίτλο : THE BEST THOR MOVIE TRAILER ON YOUTUBE

Στο σημείο αυτό, θα διακόψουμε προσωρινά, την επικοινωνία μας και θα επανέλθουμε με το επόμενο ΜΕΡΟΣ 12ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

7 σχόλια:

  1. φιλε νικο σου ευχομαι καλησπερα αλλα θα ηθελα να διαφοροποιηθω λιγο απο την σκεψη σου...θα σου αναφερω 2-3 πραγμματα και θα ηθελα πραγματικα να τα κοιταξεις. κατ αρχην σε μια ερευνα που ειχε σαν αφορμη το προσωπο το οποιο ψαχνουμε(αντιχρηστος),εφτασα σε καποιες βιβλικες αρχες οπως το οτι αυτο το προσωπο θα προερχεται απο την φυλη των "δαν" οι οποιοι θεωρουνται χαμενοι απο τον χρονο φυλη και διασκορπισμενοι στην τωρα ρωσια.θα γινει πολεμος μεταξυ των γωγ και των μαγωγ (3ος παγκοσμιος)και η φυλη των γωγ ειναι κατα τον ισιοππο η φυλη των σκηθων η οποια εξελιχτικε στους σημερινους ευρητερα καυκασιους λαους.στην προσφατη εμετικη ταινια του λαρς φον τριερ "αντιχρηστος" υπαρχουν 2 εντωνα συμβολικες σκηνες.α)οταν σκοτωνεται το μωρακι κρατωντας ενα αρκουδακι στα χερια του β)οταν πηγαινει το ζευγαρι στην φυση οπου συναντουν μια αρκουδα και μετα ξεκιναει ολο το κακο.η ρωσια συμβολιζεται και αναφερεται σαν την κοκκινη αρκουδα.... στην ρωσικη γλωσσα η αρκτος λεγεται (meedviz )και ο προεδρος της ρωσιας μεντβεντεφ δηλαδη μεντβεντεφ σημαινει αρκτος
    ψαχνωντας ολα αυτα τα στοιχεια αρχισα να ψαχνω την αριθμολογια καποιον ονοματων και βρηκα τα εξης περιεργα που θα σου παραθεσω....
    ΔΙΜΙΤΡΙ ΑΝΑΤΟΛΙΕΒΙΤΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ:2710=ΔΙΑΒΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΣΑΜΑΗΛ=ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ=ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ
    συνεχιζωντας να πειραματιζομαι εγραψα..
    ΔΙΜΙΤΡΙ ΑΝΑΤΟΛΙΕΒΙΤΣ (το μεσαιο ονομα του μενβεντεφ)
    ΔΙΜΙΤΡΙ ΑΝΑΤΟΛΙΕΒΙΤΣ:1453!!!!!(αλωση της πολης)=ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ=Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ
    συνεχισα τον πειραματισμο....
    ΔΙΜΙΤΡΙ ΜΕΝΒΕΝΤΕΦ:1431=ΕΛΚΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΙΣ=ΕΣΤΙΝ Η ΜΥΗΣΙΣ=Ο ΠΥΡΗΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ=ΤΙΤΑΝΕΣ ΕΣΤΙΝ
    αγαπητε νικο θαυμαζω τον χρονο που αφιερωνεις για να ανοιξουμε τα ματια μας θα περιμενω με αγωνια την δικη σου ερευνα στα στοιχεια που χονδρικα σου εδωσα, γιατι ειμαι σιγουρος οτι σε ενδιαφερουν και εσενα οπως και ολους τους φιλους εδω μεσα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια, μήπως γνωρίζατε πότε και που, γεννήθηκε το 1ο μωρό (παγκοσμίως), με την μέθοδο της τεχνικής γονιμοποίηση (παιδί του σωλήνα);;;

    Γεννήθηκε στην Αγγλία, στις 25 Ιουλίου του 1978!!!

    το μωρό ήταν ένα κοριτσάκι με το όνομα Louise Joy Brown!!!περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση : http://en.wikipedia.org/wiki/Louise_Brown

    Περίεργη ..σύμπτωση, είναι ότι ο ..David Mayer de Rothschild γεννήθηκε (κατά το επίσημο βιογραφικό) ΑΚΡΙΒΩΣ ένα μήνα μετά την γέννηση αυτού του μωρού!!!
    Ας μην ξεχνάμε ότι από το 1977, ο Ser Evelyn de Rothschild διετέλεσε Πρόεδρος of the Delegacy of St Mary's Hospital Medical School!!!

    Άραγε ο ..David Θα μπορούσε να έχει γεννηθεί με την μέθοδο του "σωλήνα" ;;; κατά την εκτίμησή μου, είναι το πιθανότερο!!!

    τα ερωτηματικά όμως παραμένουν : ποιό μήνα γεννήθηκε ο ..David;;; Σε ποιά χώρα έγινε η "σύλληψή" του;; Σε ποιά χώρα γεννήθηκε;;; Είναι η οικογένεια Rothschild η αληθινή του οικογένεια;;;

    Ενδιαφέρον θα είχε τουλάχιστον (σε συμβολικό επίπεδο), το εξής σενάριο :
    o ..David έχει γεννηθεί (κατά το επίσημο βιογραφικό του) τις 25 Αυγούστου, που αντιστοιχεί στο ζώδιο της Παρθένου!!!
    Αν ο ..David έχει γεννηθεί σε άλλο μήνα ή τα ζώδια δεν είναι 12 (τελευταία κυκλοφορεί η άποψη ότι τα ζώδια είναι 13), τότε ο ..David θα φαίνετε ότι έχει γεννηθεί από Παρθένο (Ζώδιο της Παρθένου), αλλά στην πράξη θα έχει γεννηθεί σε άλλο ζώδιο (όχι Παρθένο)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [+]Καλησπερα και παλι-ειμαι ο ανωνυμος πιο πανω-.Εγραψα για τον ηγετη της κορεας γιατι για μηνες δεν εβρισκα φωτογραφια του,προβαλαν ομως καποιες τα μμε και ειδα οτι επροκειτο για κινεζο-επομενως δεν ειναι ο αντι-.Ο αρκουδος μεντβεντεφ εχει χαρακτηριστικα του αντι(αναριχηθηκε γρηγορα στην εξουσια,γεννηθηκε στο πετρογκραντ που συμφωνα με προφητεια του Αγιου Σεραφειμ Σαρωφ(αν δεν πειραχτηκε η προφητεια)εκει γεννιεται ο αντιχριστος),διαφημιζει παγκοσμιο νομισμα,ειναι ευλαβης(φιλαει τις εικονες),και παρουσιαζεται μαλιστα τελευταια σε βιντεο να ειναι ολοιδιος με τον τσαρο(αν αφαιρεσεις τα μουστακια μιλαμε για κλωνο.,δειτε στο youtube.).Απο τη αλλη,παρομοια χαρακτηριστικα εχει ο ομπαμα(ταχεια ανελιξη,καταγωγη που φθανει πισω στον βλαντ τσεπες(CBS news,δειτε youtube)δηλ.στον κομη δρακουλα'(φυλη δαν),προφιλ ειρηνοποιου κ.α .Ισως λοιπον ο σιωνισμος πειραματιστηκε με αυτους(που τραβαν τα βλεματα) για να εφαρμοσει την ιδια στρατηγικη προωθησης στην εξουσια τον david,που συγκεντρωνει ολα τα χαρακτηριστικα,ερχεται πισω απ'αυτους στα πολυ μουλωχτα,σχεδον αθορυβα,και παραδοξως κανεις στον κοσμο δεν ασχολειται(με εξαιρεση τον Νικο και καποιες ελληνικες ιστοσελιδες).Περα απο το εξαιρετικο σε συμβολικο επιπεδο σεναριο στο σχολιο σου Νικο,αν ο david εχει αλλη μανα (και κατα κοσμον παρθενα),τοτε δεν υπαρχει (για μενα τουλαχιστον)καμια αμφιβολια.Μια παρακληση,επειδη εχεις καλη πληροφορηση, δες αν υπαρχει υλικο που τον συνδεει με την ελληνικη βασιλικη οικογενια,και ενημερωσε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια Rothschild και την εμπλοκή τους στην Ελληνική κρίση μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση :

    http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/-------rothschild-2010060123975/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Vendeta, αν θέλεις να μάθεις τις πρόσφατες κινήσεις του ..David, μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση απλά γράφοντας σε μια μηχανή ανάζήτησης (π.χ. google.gr)το ονομά του : David Mayer de Rothschild!!!
    Προσωρινά, έρευνώ το ..παρελθον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή