Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΡΟΣ 12ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David (Mayer) de Rothschild!!! Οι φίλοι του τον αποκαλούν ..Dave (χαϊδευτικό του ονόματος David)!!!Μια χαρακτηριστική φράση του ..Dave είναι η παρακάτω:
«Αποφάσισα ότι Θα ήθελα να κάνω την εκπαίδευση φλέβα που να περνά μέσα από τα πάντα...»
Μέσω της οικολογικών λύσεων που προτείνει (ο ..Dave) τάσσεται υπέρ των online τραπεζικών συναλλαγών και ίσως μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά (για το καλό του ..περιβάλλοντος). Προάγει επίσης την πράσινη κομψότητα στις πυκνοκατοικημένες πόλεις και την αστική διαβίωση!!!

Ας δούμε κάποιες περίεργες συμπτώσεις που συναντήσαμε στο γενεαλογικό δέντρο του “φίλου μας” του ..Dave :
Πρόγονοι ..David (οικογένειας Rothschild Αγγλίας)
-Nathan Mayer Rothschild
--Lionel Nathan de Rothschild (Λαϊονελ …Λιοντάρι)
---Leopold de Rothschild (Λεοπόλδος …Λεοπάρδαλη)
----Anthony Gustav de Rothschild
-----Ser Evelyn Robert Adrian de Rothschild

Τέλος, David (Mayer) de Rothschild (David …Αρκούδα)!!!

Το Λιοντάρι το έχουμε συναντήσει επίσης στο οικόσημο της οικογένειας Rothschild και η (πολική) Αρκούδα, είναι ένας συμβολισμός που χρησιμοποίησε ο ..David στην πρώτη επίσημη Αποστολή του (στον βόρειο πόλο) αλλά και στο εξώφυλλο του βιβλίου του (το επίσημο εγχειρίδιο του Live Earth)!!!
(περισσότερες πληροφορίες στις προηγούμενες ιστοσελίδες μας, http://astakotheories.blogspot.com/

και http://astakotheories2.blogspot.com/
)
Στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη, ο Αντίχριστος συνδέετε συμβολικά με τρία ζώα (Λιοντάρι, Λεοπάρδαλη και Αρκούδα)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την πολική Αρκούδα, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις της γνωστής πολυεθνικής εταιρίας COCA-COLA!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το ομοίωμα μιας πολικής Αρκούδας, τοποθετημένης πάνω σε ένα κομμάτι ψεύτικου παγόβουνου, να διασχίζει τον ποταμό Τάμεση στις 26 Ιανουαρίου 2009 στο Λονδίνο!!!
(18 μήνες μετά, ο ..David τερμάτισε το ταξίδι του στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, στις 26 Ιουλίου 2010)
Στο βάθος της φωτογραφίας διακρίνετε την κεντρική γέφυρα του Λονδίνου (Tower Bridge), από την οποία πέρασε νωρίτερα το ομοίωμα της πολικής Αρκούδας!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την πολική Αρκούδα, να περνάει μπροστά από το Αγγλικό κοινοβούλιο!!!Το παραπάνω γλυπτό προωθήθηκε, για να παρέχει μια προειδοποίηση προς τα μέλη του Κοινοβουλίου, για τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής και για να προωθήσει ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι φυσικής ιστορίας!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την Αρκούδα, στην αφίσα του Διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου στο Βερολίνο (09 έως 19/02/2006)!!!Το παραπάνω φεστιβάλ (που ονομάζετε και Μπερλινάλε) ιδρύθηκε το 1951, και γιορτάζετε κάθε χρόνο τον μήνα Φεβρουάριο, με αφετηρία το έτος 1978!!! Το συγκεκριμένο φεστιβάλ, θεωρείτε κορυφαίο στο είδος του, με την προβολή πάνω από 400 ταινιών κάθε χρόνο!!! Το φεστιβάλ καλύπτετε από τουλάχιστον 4200 δημοσιογράφους και προβάλλετε σε 130 χώρες!!!
Το ανώτερο βραβείο του φεστιβάλ είναι η Χρυσή Άρκτος (αγαλματίδιο μιας χρυσής Αρκούδας)!!! Άλλα σημαντικά βραβεία είναι η Ασημένια και η Κρυστάλλινη Άρκτος!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την πατούσα της Αρκούδας, να χρησιμοποιείτε σαν σύμβολο από τον ιδιωτικό μισθοφορικό στρατό με την ονομασία Black Water (Μαύρο Νερό ή Βρώμικο Νερό)!!!Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Gummi Bear (κολλώδη Αρκούδα), τον λατρευτό ήρωα-καρτούν πολλών παιδιών σε πολλές χώρες του πλανήτη!!!Το gummi bear είναι ένα είδος καραμέλας με ελαστική υφή (ζελέ) που δημιουργήθηκε (στην αρχική μορφή του) το 1922 από την εταιρία Haribo, στην Βόννη της Γερμανίας!!!
Από τα μέσα της δεκαετίας του 80’, ο χαρακτήρας του Gummi Bear υιοθετήθηκε από την εταιρία κινουμένων σχεδίων Walt Disney!!!

Η παραπάνω εταιρία κινουμένων σχεδίων ιδρύθηκε (επίσημα) από τον Walt Disney (μασόνος 33ου Βαθμού) και πάντοτε προωθούσε την μαγεία μέσα από τους χαρακτήρες της!!! Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και ο Gummi Bear, ο οποίος παρουσιάζετε να έχει μαγικές ιδιότητες, μαγικό μενταγιόν, κ.λπ.!!!
Ποια είναι η εικόνα του Gummi Bear;;; Είναι μια ..πράσινη (οικολογική-δαιμονική) Αρκούδα, με γαλανά μάτια και δαγκωμένο αυτί!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το σήμα της οικολογικής οργάνωσης WWF, το οποίο είναι ένα panda (είδος Αρκούδας)!!!Ποια είναι η αληθινή σημασία του WWF;;;
WWW = η “ταυτότητα” του Διαδικτύου που παραπέμπει (με καλυμμένο τρόπο) στο 666!!! Το γράμμα “F” είναι το 6o ράμμα του Αγγλικού αλφάβητου, οπότε καταλήγουμε ότι WWF = WWW = 666!!!


Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε ότι το Αγγλικό γράμμα “W” αντιστοιχεί (στο Εβραϊκό Αλφάβητο) στο γράμμα “Vav”, που αντιστοιχεί στον αριθμό 6!!!Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το σύμβολό (Αστέρι του Δαβίδ) το οποίο συνδέετε (περίπου 2 αιώνες) με το ..όνομα της οικογένειας Rothschild (Κόκκινη Ασπίδα)!!!
Το σχήμα αποτελείτε από : 6 ευθείες γραμμές, 6 κορυφές (σημεία), 6 εξωτερικά (ισόπλευρα και ίσα) τρίγωνα!!!
Κατά την (επίσημη) Εβραϊκή ιστορία, αυτό το σύμβολο χρησιμοποιήθηκε από τον βασιλιά Δαβίδ!!! Αυτό το σύμβολο, ήταν χαραγμένο πάνω στην χάλκινη (χαλκός έχει ..κόκκινο χρώμα) Ασπίδα του και συμβόλιζε το συμβόλαιο μεταξύ Θεού, Δαβίδ και Εβραϊκού λαού (ο εκλεκτός λαός του Θεού)!!!
Κατά την άποψη όμως πολλών ερευνητών, μάγων και χριστιανικών κύκλων, το παραπάνω σύμβολο δεν χρησιμοποιήθηκε από τον βασιλιά Δαβίδ, αλλά από τον γιό του, τον Σολομώντα, ο οποίος το χρησιμοποιούσε για να κάνει επίκληση Δαιμόνων!!!
Στους μαγικούς κύκλους, αυτό το σύμβολο είναι γνωστό
ως η Σφραγίδα του Σολομώντα!!!

Το παραπάνω σύμβολο-σφραγίδα, με το πέρασμα των αιώνων, είχε περάσει σε αχρηστία, είχε εξαφανιστεί από την δημόσια θέα και χρησιμοποιήθηκε μυστικά μόνο από μερικές ολιγομελείς σατανικές ομάδες!!!
Κατά την άποψη ορισμένων ερευνητών, το παραπάνω σύμβολο πέρασε στους προγόνους της οικογένειας Rothschild, μέσω ενός εβραίου Αλχημιστή του 16ου αιώνα, ονόματι Ισαάκ Λουρία (πιθανότατα, σαν αποτέλεσμα κάποιας μυστικής συμφωνίας-μύησης)!!!
Η οικογένεια Rothschild, ανάσυρε από την αφάνεια το εξάκτινο Aστέρι, χρησιμοποιώντας το δημόσια σαν σύμβολο της!!! Στην συνέχεια και εκμεταλλευόμενη την οικονομική της δύναμη, κατάφερε (παρασκηνιακά) να το επιβάλλει στη σημαία του νεοσύστατου κράτους του Ισραήλ!!! Το εξάκτινο Αστέρι έχει καθιερωθεί (μέσω της οικογένειας Rothschild), ως το σύμβολο του Διεθνούς Σιωνισμού!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!!!Πάνω από τον Αμερικάνικο Αετό βρίσκονται 13 Αστέρια, τα οποία αν τα ενώσουμε με τον κατάλληλο συνδυασμό 6 νοητών (κόκκινων) γραμμών, μας αποκαλύπτετε το γνωστό ..εξάκτινο Αστέρι!!!Από την παραπάνω εικόνα, συμπεραίνουμε ότι ο Αμερικάνικος Αετός (κυβέρνηση των ΗΠΑ), βρίσκετε κάτω από τον έλεγχο του ..εξάκτινου Αστεριού!!!
Το εξάκτινο αστέρι το συναντάμε (φανερά ή καλυμμένα) στα σύμβολα των παρακάτω οργανώσεων : Τεκτονισμός, Ρόταρυ, Θεοσοφική Εταιρία, Σαϊντολογία, κ.λπ.!!!


Τα λέμε με περισσότερα, στο επόμενο ΜΕΡΟΣ 13ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

4 σχόλια:

  1. Δεν γνωρίζα άλλο τρόπο επικοινωνίας...βρήκα όμως σήμερα αυτό...φρέσκο!

    http://www.hd-trailers.net/movie/2012-time-for-change/
    http://trailers.apple.com/trailers/independent/2012timeforchange/
    http://www.2012timeforchange.com/about.html

    Δώστε βάση στα γραφικά...έχει απ όλα τα "καλά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μετα απο καιρο γραφω σχολιο σε μπλογκ,δυστηχως για εμενανε δεν εχω την υπομονη και την "πολτισμενη γραφη"συμφωνω με τα περισοτερα απο οσα λες στο μπλογκ σου,,,,ΔΕΝ ξερει κανεις απο οτι λεει η αποκαλυψη ποιος θα ειναι ο αντιχρηστος,,,ισως μπορουμε να δουμε τα σημαδια του,,,,,ολα δειχνουνε οτι ειναι κοντα πολυ η εποχη τις ταυτοτητας κ του σφραγισματος στο χερι,,,το μονο που νομιζω μπορουμε να κανουμε ειναι να προσευχομαστε στην ορθοδοξη εκλλησια του ιησου χρηστου,,,,ξερει καλυτερα ο θεος το σχεδιο ο του απο ολους εμας,,,το μονο που μπορουμε να κανουμε στο ιντερνετ,,,(το απολυτο εργαλειο σκλαβιας,,,ειναι απλα να γινομαστε προφητες)οχι οτι θα σταματησουμε τις προφητειες,,,απλα προειδοπειουμε κ οσοι μπορουνε να ακουσουνε και να δουνε στην σκλαβια οπου ζουνε ισως καταφερουμε κατι,,,,το θεμα ειναι οτιοι προφητες τα λενε χρονια,,,,απλα τωρα ο κοσμος ειναι τοσο εγλωβισμενος που οτι κ να πεις εσυ κ εγω,,,θελει ΘΑΑΑΑΑΥΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ(κ το χολυγουντ μια χαρα τα πηγε)εδωσε την σκυταλη στο τεχνολογια κτλλ,,,,δεν πιστευω οτι ο γλαστρα φλωρος ροτσφιλτ ειναι αντιχρηστος(οτι ειναι σατανικος ναι με αυτην την ενοια),,,
    υσ1,,,ας μιλαμε κ λιγο για θεο,,,ας μιλαμε κ λιγο για χρηστο,,,ας εχουμε της ελπιδες μας εκει,
    αυτα τα λιγα απο μενα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα φίλε desperado!!!

    Οι γραφές αναφέρουν ότι δυό προφήτες για 3.5 χρόνια θα κατακρίνουν δημόσια τον Αντίχριστο!!!
    Δεν υπάρχει πουθενά κάποιος περιορισμός, στο ότι δέν θα γνωρίζουν και θα αναφέρονται και άλλοι εναντίων του!!! Η διαφορά είναι, ότι οι δύο προφήτες θα "αφυπνίζουν" εκκατομύρια ανθρώπων, σε "μια στιγμή"!!!

    Συμφωνώ μαζί σου, στο ότι εδώ που φτάσαμε τα πράγματα είναι πολλή δύσκολο να αλλάξουν!!!
    παρόλα αυτά είτε τα καταφέρουμε (να αλλάξουμε τα πράγματα) είτε όχι, αυτό που μετράει είναι ο αγώνας!!!

    Κανείς, αληθινά συνειδητοποιημένος Χριστιανός, δεν έχει ανάγκη να διαβάσει τις ..θεωρίες μου (επειδή είναι συνειδητοποιημένος και ξέρει τι πρέπει να πράξει την κατάλληλη στιγμή)!!!

    το κοινό στο οποίο θέλω να απευθυνθώ, είναι κυρίως στους "χαλαρούς" και στους άθεους !!!

    Για μένα, αυτό το "ταξίδι", είναι μια εξιλέωση για τις πολλές αμαρτίες μου!!!

    υπάρχουν πολλά βιβλία, και αρκετές αξιόλογες ιστοσελίδες που αναφέρονται στον Χριστιανισμό (βίοι Αγίων κ.λπ)!!! Υπάρχεί και η επίσημη Εκκλησία (Ιερωμένοι και Θεολόγοι)!!!

    Αυτή η έρευνα, είναι (από την φύση της) αρκετά δύσκολή και δεν έχω την πολυτέλεια χρόνου, να ασχοληθώ με πολλά θέματα ταυτόχρονα, προτιμώ να εστιάσω σε συγκεκριμένα ..πράγματα!!!


    Τέλος, έχεις κάθε δικαίωμα, να πιστεύεις ότι ο ..David, δεν είναι ο ψευτομεσσίας (Αντίχριστος)!!! Όπώς βέβαια, έχω και εγώ το δικαίωμα να πιστεύω ότι ΕΙΝΑΙ!!! ο κάθε άναγνώστης μπορεί να απορρίψει ή να δεχτεί την Θεωρία μου!!! Σε κανέναν δεν βάζω το "μαχαίρι" στο λαιμό, για να την δεχτεί!!!
    ο χρόνος άλλωστε θα δείξει.. σε λίγους μήνες θα ξέρουμε!!!

    Με την ευκαιρία (μια και αναφέρθηκες στο Χόλλιγουντ) να αναφέρω ότι στο τέλος της ταινίας "Η προφητεία 2 - OMEN 2" (που γυρίστηκε το ..1978) στους υπότιτλους, αναφέρετε ένα όνομα..

    second Assistant Director
    Richard Luke Rothschild!!!!!

    Δεύτερος βοηθός σκηνοθέτη
    Richard Luke ..Rothschild!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες, στις ..22/11/2010, ήρθε ο Αλ Γκορ (ο προπομπός του ..David) στην Ελλάδα!!!

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε κάποια σχετικά άρθρα :

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4605644

    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/74468/o-al-gor-erhetai-stin-athina/

    http://news.pathfinder.gr/finance/news/669618.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή